Grad Tuzla: Poziv poljoprivrednicima za ostvarivanje novčane podrške

Poziv za poljoprivredne proizvođače

Poljoprivredni proizvođači iz Tuzle, i to fizička lica u statusu individualnih poljoprivrednih proizvođača, te pravna lica i obrti registrovani za poljoprivrednu djelatnost, sa prebivalištem odnosno poslovnim sjedištem na području grada Tuzle, koji su upisani u Registar poljoprivrednih gazdinstava (RPG) i koji su u tekućoj godini pravovremeno prijavili planiranu proizvodnju,mogu podnijeti zahtjeve za ostvarivanje prava na novčane podrške Grada Tuzla, za ostvarenu biljnu i animalnu proizvodnju i za ulaganja u nabavku novih poljoprivrednih sredstava (plastenici i muzne krave), realizovanu u 2021. godini.

Obrasci zahtjeva na kojima je navedena dokumentacija koja se obavezno prilaže, te obrasci pratećih izjava, mogu se preuzeti na info pultu u Pisarnici Grada Tuzle ili na web stranici Grada Tuzle.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena 0 / 5. Brojanje glasova: 0

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Adin
Adinhttps://enovosti.ba
Adin je geek manijak. Donosi vam najnovije it vijesti i savjete. Zna sve o mobitelima, laptopima, tabletima. Koje aplikacije ne trebate, bez kojih ne možete. Voli putovati, dobro jesti i piti, pa često piše o mjestima koje trebate posjetiti.

DRUGI UPRAVO ČITAJU