back to top

Isti zahtjev se može pronaći u javnim pozivima za osposobljavanje pekara i konobara keteringa u Gradu Tuzli, uz produžetak roka prijave.

Grad Tuzla, glavni partner u Lokalnom partnerstvu za zapošljavanje Tuzla (LPZ Tuzla),  obavještava zainteresirane nezaposlene osobe iz Tuzle da je do 30.5.2024. godine produžen rok prijave na

  • ponovni Javni poziv za učešće u Programu osposobljavanja nezaposlenih osoba iz Tuzle za obavljanje jednostavnih poslova – pekar i
  • ponovni Javni poziv za učešće u Programu osposobljavanja nezaposlenih osoba iz Tuzle za obavljanje jednostavnih poslova – konobar keteringa.

Projekat „Partnerski pristup lokalnom razvoju Tuzla“, podržan je u okviru programa „Podrška Evropske unije lokalnim partnerstvima za zapošljavanje- faza II (LEP II), koji finansira Evropska unija, a provodi Međunarodna organizacija rada (MOR).

Tekst Javnih poziva i prijavni  obrasci mogu se preuzeti putem ovog linka: https://grad.tuzla.ba/javni-pozivi/

Prijave na ove Javne pozive vrše se popunjavanjem Prijavnog obrasca koji se predaje: lično na  Protokol u Pisarnici Grada Tuzle (u Šalter salu) ili pošom, na adresu: Grad Tuzla, Služba za ekonomski razvoj, poduzetništvo i poljoprivredu, Ulica ZAVNOBiH-a br.11, saopćili su iz Službe za ekonomski razvoj, poduzetništvo i poljoprivredu Grada Tuzle.

(RTv7)

Izvor: ( rtv7.ba / eNovosti.ba )

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU