Friday, October 22, 2021
NaslovnicaTuzla vijestiPrijave u toku/ Manifestacija izbor sportiste TK 21. januara

Prijave u toku/ Manifestacija izbor sportiste TK 21. januara

-

Organizacioni odbor manifestacije “Izbor sportiste Tuzlanskog kantona za 2020. godinu” donio je odluku da se ovogodišnja Manifestacija održi 21. januara 2021. u BKC-u u Tuzli.

Formiran je i Ocjenjivački žiri koji bi do tog datuma morao proglasiti najuspješnije sportiste, sportistkinje i ekipe iz invalidnog i validnog sporta.

Iz Sportskog saveza su naveli da do 11. januara 2021. godine lično se dostave prijedlozi za kandidate iz klubova ili saveza u Sportski savez TK, Ul. 2. oktobar br. 1. (zgrada DTV Partizan) svaki dan od 09:00 do 14:00 sati.

”Po pravilima koje je usvojilo Predsjedništvo SS TK, svaki predlagač može predložiti samo po jednog kandidata za određenu kategoriju. Vaš prijedlog mora biti na posebnom listu za svakog kandidata pojedinačno sa njegova maksimalno tri najbolja rezultata (ne smijete na istom listu predložiti više kandidata iz drugih kategorija niti napisati više rezultata od traženog broja) sa fotografijom pojedinca ili ekipe. Ovi prijedlozi mogu biti dostavljeni i na CD-u! Uvjereni smo da ćete na vrijeme i kvalitetno udovoljiti ovom pozivu, Vama, vašim sportistima i ekipama želimo puno uspjeha – naveli su iz Sportskog saveza Tuzlanskog kantona u pozivu klubovima i organizacijama koji mogu prijaviti kandidate za izbor najboljih.

Manifestacija Izbor sportiste Tuzlanskog kantona se ove godine održava 27. put.

0 0 Glasovi
Ocjena članka
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Pročitajte

Dječiji festival ‘Vezeni most’ otvoren u Tuzli

Međunarodni dječji festival "Vezeni most" danas je počeo u Tuzli, a u naredna tri dana publika će imati priliku uživati u bogatom programskom sadržaju. -...