04.12.2021
10 C
Tuzla

Jahić: Ekipa će sutra od prve minute ići po pozitivan rezultat

-

Fudbalski klub Sloboda sutra na stadionu Tušanj dočekuje FK Željezničar u okviru 18. kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Pomoćni trener kluba Adnan Jahić kazao je da sutrašnju utakmicu protiv Željezničara dočekuju kao i svaku drugu do sada te da su vrijedno trenirali i uigravali taktičke zamisli.

– Od početka sezone ekipa koja igra dobar fudbal, bez obzira na sve. U nekim utakmicama nismo imali sreće, ali sigurno smo trebali imati i koji bod više – kazao je Jahić dodavši da će ekipa, iako oslabljena za Amara Beganovića i Muharema Ćivića, od prve minute ići po pozitivan rezultat.

Prvotimac Saša Maksimović kazao je da ih očekuje sutra jedna teška utakmica, na teškom terenu.

– Uz podršku naših navijača, vjerujem da možemo doći do pozitivnog rezultata, a u ovom slučaju su to za nas tri boda – kazao je Maksimović. 

Dodali su i da u timu vlada pozitivna atmosfera te da su svi puni elena i želje za dobrom igrom i u konačnici pobjedom. 

Pozvali su navijače da, u što većem broju, dođu na stadion Tušanj, s obzirom na to da je ovo posljednja domaća utakmica u ovom dijelu sezone, a naši fudbaleri zaslužuju podršku sa tribina. 

U toku sanacija puta na tri lokaliteta u tuzlanskom naselju Nikolići

U tuzlanskom naselju Nikolići, u sklopu projekta interventnih i sanacionih radova, Služba Civilne zaštite Tuzla posljednjih dana vrši sanaciju puta na tri lokaliteta. Riječ je...