GračanicaObilježeno 20 godina Udruženja slijepih i slabovidnih Gračanica...

Obilježeno 20 godina Udruženja slijepih i slabovidnih Gračanica – .

Udruženje slijepih i slabovidnih Gračanica danas je obilježilo 20 godina postojanja. U sali Gradske uprave bili su prisutni članovi Udruženja, Gradonačelnik sa svojim saradnicima, te ostali gosti.

Prisutnima se obratio Mustafa Husić, predsjednik Udruženja koji je kako kaže zadovoljan sa svim što je do danas urađeno. Najavljeno je da će se tako nastaviti i u budućnosti. Također, prisutnima se obratio i Gradonačelnik Nusret Helić.

“Ovo je prilika da kažemo da ćemo praviti iskorake da Vam poboljšamo uslove života, vi ste jedno od Udruženja koje dobre funkcioniše, a Gradska uprava je tu da vam pomogne u svakom pogledu” rekao je Helić.

Razija Junuzović, videći asistent obratila se prisutnima sa prigodnim referatom i prezentacijom. U njemu je opisala tok i historijat Udruženja, sa važnim detaljima o aktivnostima, donacijama i pomoći samog Udruženja.

Prisutnima se obratio i prvi predsjednik Udruženja prije 2003. godine Sead Fazlić. Prisutni su bili i gosti iz Doboj-Istoka koji funkcionišu pri Udruženju slijepih i slabovidnih iz Gračanice.

Više o svemu možete poslušati u našim informativnim emisijama.


radiogracanica.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

spot_img