back to top

Otvorene su prijave za drugi futsal memorijalni turnir u Trnovcima –

U mjesnoj zajednici Trnovci, grad otvorene su prijave za drugi memorijalni turnir u futsalu pod nazivom “Šahbaz Softić – Šabe” čije je održavanje planirano za 30.06. i 01.07. tekuće godine na poligonu malih sportova u Trnovcima.

otvorene su prijave za drugi futsal memorijalni turnir u trnovcima –

Iz Udruženja građana Proleter Trnovci koji je organizator turnira najavljuju pravi spektakl, dobru organizaciju, mnogo iznenađenja i sigurno je da ovaj turnir iz godine u godinu raste i dostiže sve veći nivo.

Ovogodišnji nagradni fond turnira je 5000 KM, tako da će pobjednik turnira dobiti 3000 KM, finalista 1000 KM, a polufinalisti će biti nagrađeni sa po 500 KM. Pored pomenutih ekipnih nagrada obezbijeđene su i nagrade za najbolje pojedince turnira najboljeg igrača i golmana. Pored bogatog nagradnog fonda za učesnike, organizator je obezbijedio bogate nagrade za publiku od kojih su glavne nagrade ljetovanje u Turskoj i ljetovanje u Budvi.

“Sigurno je da nas u Trnovcima očekuje pravi spektakl zato pozivamo sve one koji nisu, a imaju želju da prijave svoju ekipu i uzmu učešće to mogu uraditi na brojeve telefona: 062/444-436, 062/232-985, 062/056-877, a informacije vezane za ovaj događaj možete pratiti na facebook stranici UG “Proleter” Trnovci” dodaju iz UG Proleter.

otvorene su prijave za drugi futsal memorijalni turnir u trnovcima –


radiogracanica.ba

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU