back to top

Ožujsko Business Case Challenge studentsko takmičenje

ožujsko business case challenge studentsko takmičenjeKompanija Molson Coors BH i Centar za razvoj karijere, u saradnji sa Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Mostaru, organizuju studentsko takmičenje u rješavanju poslovnih studija slučaja – Ožujsko Business Case Challenge 2023. Ovo takmičenje namijenjeno je studentima iz cijele Bosne i Hercegovine koji žele pokazati svoju kreativnost i inovativnost u rješavanju poslovnih problema.

Ovo je jedinstvena prilika za studente da rade u timovima i ponude svoja rješenja za stvarne poslovne izazove koje postavlja kompanija Molson Coors BH. Također, studenti kroz ovo takmičenje imaju priliku da osvoje i novčane nagrade u iznosu od 300 do 1.200 KM, da steknu praktična iskustva i da upoznaju uspješne profesionalce iz različitih oblasti.

„Ožujsko Business Case Challenge važan je dio društvene odgovornosti kompanije Molson Coors BH, a cilj nam je njime podržati mlade talente i buduće poslovne lidere. Ovo takmičenje je ujedno i platforma na kojoj studenti mogu pokazati svoj puni potencijal i pripremiti se za zahtjeve tržišta rada. Ovo prestižno takmičenje podržavamo već preko deset godina, a drago nam je da studenti u njemu vide priliku za sticanje novih znanja, zabavu, ali i osvajanje vrijednih nagrada“, kazao je Goran Mišić, brand manager u kompaniji Molson Coors BH.

Ožujsko Business Case Challenge reflektuje posvećenost kompanije Molson Coors podršci mladim talentima i budućim poslovnim liderima, a kako je Mišić istakao, kompanija će i ubuduće nastaviti pružati podršku razvoju mladih talenata, vjerujući u njihovu sposobnost da postanu uspješni lideri u poslovnom svijetu.

Ukoliko ste student i zainteresovani ste za učešće u ovom takmičenju, sve informacije možete pronaći na linku. Rok za slanje prijava timova je 8. 12, a za dostavu rješenja 12. 12. 2023. godine.

Osim samog takmičenja, učesnici će i ove godine moći da, potpuno besplatno, učestvuju u Molson Coors Business Academy. Učesnici će imati priliku da odslušaju predavanja putem platforme Zoom i da se naoružaju znanjem i iskustvom iz prve ruke, koje će imati priliku da čuju od eksperata iz različitih oblasti.  Više o akademiji i prijavama na linku.

Ne propustite ovu priliku da se takmičite sa studentima iz cijele BiH i da pokažete svoje znanje i sposobnosti!/M.P./

www.zivinice.ba

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU