Monday, October 25, 2021
NaslovnicaTuzla vijestiKulturaPandemija pokvarila plan: Zimski grad Tuzla ove godine neće biti organizovan

Pandemija pokvarila plan: Zimski grad Tuzla ove godine neće biti organizovan

-

Zimski grad Tuzla ove godine neće biti organizovan.

Zbog poznate epidemiološke situacije, cijelu ovu godinu uskraćeni smo za brojne događaje koji su nam donosili radost.

Tako ćemo nažalost biti uskraćeni i za manifestaciju Zimski grad Tuzla u kojoj su prethodne godine uživali mnogobrojni Tuzlaci, ali i gosti našeg grada.

Zimski grad Tuzla
Pandemija pokvarila plan: Zimski grad Tuzla ove godine neće biti organizovan 2

Organizatori Zimskog grada Tuzla obratili su se građanima:

  • Dragi prijatelji Zimskog grada, obzirom da smo u inbox dobili dosta upita o održavanju ove manifestacije, želimo da vas informišemo da se Zimski grad nažalost neće održati ove godine, a razlog je trenutna epidemiološka situacija izazvana korona virusom (Covid19). Zimski grad je postao jedinstven i poznat po bogatoj gastronomskoj ponudi i po najvećoj zabavi u gradu u okviru koje nastupi veliki broj domaćih i regionalnih zvijezda kao i lokalnih bendova. Kako bi zadržali dobar imidž naše manifestacije, odlučili smo da je ne održavamo pod svaku cijenu, prije svega poštujući vašu sigurnost i zdravlje. Iskreno vjerujemo da ćemo se do zime 2021. godine vratiti u normalu, te da ćemo biti u prilici da za vas napravimo najbolji zimski party, sa svim onim prazničnim efektima koji mjesece decembar i januar čine tako čarobnim. Do tada, čuvajte se i ostanite nam zdravi.
5 1 Glas
Ocjena članka
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Pročitajte

poliklinika-diva

Poliklinika Diva – Stručnost iznad svega

Ako tražite stručnjake za estetsku i lasersku medicinu, onda je Poliklinika Diva pravo mjesto za vas. Dovoljno je reći da su u vrijeme kada...