02.12.2021
10 C
Tuzla

Preminula je Saima Hodžić

-

Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu prijatelje i komšije da je naša voljena Hodžić (Muharema) Saima rod. Bazdulj 1951- 2021 preselila na ahiret u nedjelju, 24.10.2021. godine u 71. godini života.

Ispraćaj i dženaza će se obaviti u srijedu 27.10.2021. godine, poslije Ikindije namaza u 15:20 sati ispred Džindijske džamije. Ukop je na Gradskom groblju Trnovac, Grad Tuzla.

RAHMETULLAHI ALEJHA RAHMETEN VASIAH OŽALOŠĆENI

Suprug Asim, kćerka Lejla, sin Alis, unuk Omar, unuka Asja, sestra Lejla, brat Ibrahim, zet Asmir, sestrična Lara, sestrić Vedran, bratići: Alan, Muharem, Alija, Goran, Adis, Vedran i Nadan, bratične Sanja i Šejla, snahe Sonja i Nura, djeveri Esad i Mevludin, porodice: Hodžić, Bazdulj, Konjić, Šolaja, Muslimović, Kasum, Nukić, Kikanović, Mujabašić, Hajdarbegović, Softić, Salihbegović, Rukavina, te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. Tevhid će se proučiti nakon dženaze u Džindijskoj džamiji.

Preminula je Saima Hodžić
Preminula je Saima Hodžić 2

TKT Fest: Pogledajte predstavu Münchhausen

Igranjem predstave “Medeja” u režiji Damira Altumbabića i produkciji Akademije dramskih umjetnosti Tuzla obilježena je treća noć XIX TKT Festivala, a nagradu za najbolju...

Brojni radari na putevima TK