Preminula je Zumra Kravić

Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša voljena Kravić (rod.Hadžiavdić) Zumra 1945-2022 preselila na ahiret u petak, 25.03.2022. godine u 78. godini života.

Ispraćaj će se obaviti u ponedjeljak 28.03.2022. godine u 15:30 sati ispred Komemorativnog centra Tuzla. Dženaza će se klanjati poslije Ikindije namaza u 16:20 sati ispred Čaršijske džamije u Gornjoj Tuzli, ukop je na mezarju Izgon, Gornja Tuzla.

OŽALOŠĆENI Kćerka Alma, unuka Sheila, unuk Zlatan, bratići: Mustafa, Elmedin i Eldar, sestrična Jasna, bratične: Sadeta, Biba i lejla, Merima, snahe: Enisa, Mensura i Fikreta, rodaci Enver i Enes, rodice Dinka i Beba, njene Jasna, Edina i Haka, porodice: Kravić, Gruda, Hadžiavdić, Efendić, Dobrić, Dittrich, Kurtović, Rose, Ikonić, Avdagić, Nakičević, Mujanović, Alagić, Busovača, Avdić Kunosić, Telalović, Hadžiefendić, Halilović, Delibegović, te ostala rodbina, prijatelji i komšije. Tevhid če se proučiti nakon dženaze u Caršijskoj džamiji Gornja Tuzla.

preminula je zumra kravić
Preminula je Zumra Kravić

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Adin
Adinhttps://enovosti.ba
Adin je geek manijak. Donosi vam najnovije it vijesti i savjete. Zna sve o mobitelima, laptopima, tabletima. Koje aplikacije ne trebate, bez kojih ne možete. Voli putovati, dobro jesti i piti, pa često piše o mjestima koje trebate posjetiti.

DRUGI UPRAVO ČITAJU