Posmrtnice TuzlaPreminuo je Mugdim Žabić

Preminuo je Mugdim Žabić

S tugom u srcu obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš voljeni Žabić (Asima) Mugdim 1948 – 2022 preselio na ahiret u ponedjeljak, 09.05.2022. godine u 74. godini života.

Ispraćaj i dženaza će se obaviti srijedu, 11.05.2022. godine od 14:00 do 14:30 sati ispred Komemorativnog centra Tuzla. Ukop je na Gradskom groblju Trnovac, Grad Tuzla.

OŽALOŠĆENI: Supruga HAJRETA; kćerka EDINA; brat MURIZ; zetovi: IZET, SADMIR i PAUL; tetka HANUMICA; svastike FAHRETA I HEDIJA; badžo SAIKE; snahe: MERIMA, AZRA i AMRA; bratične i bratići: EMINA, AZRA i MIRZA; ENVER, SALIH, MUJO, EDIN, EDITA i HAZIM; porodice: žABIć, DUGALIĆ, PUŠKAREVIĆ, SABIROVIĆ, ŠAHINPAŠIć4 HODŽIĆ, ALIĆ, MEŠANOVId, BAŠId, JAHIC, ČORIĆ, DŽINDO, SULJAGIć, HEć0, LACY, HADZIEFENDIĆ, TANOVIĆ, HABUL, KASUMOVIĆ, HADžIć, ALIEFENDIć, SOZEN te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije.

preminuo je mugdim žabić
Preminuo je Mugdim Žabić

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Adin
Adinhttps://enovosti.ba
Adin je geek manijak. Donosi vam najnovije it vijesti i savjete. Zna sve o mobitelima, laptopima, tabletima. Koje aplikacije ne trebate, bez kojih ne možete. Voli putovati, dobro jesti i piti, pa često piše o mjestima koje trebate posjetiti.

DRUGI UPRAVO ČITAJU