Sjednica Gradskog vijeća Tuzla u online formi

Danas će biti održana četvrta redovna sjednica Gradskog vijeća Tuzla, koja će, zbog potrebe poštivanja naredbi i preporuka kriznih štabova, biti realizovana u online formi

Vijećnici će razmotriti Informaciju o provedenim aktivnosti na usvajanju Statuta Grada Tuzle, a na dnevnom redu je i rasprava o nacrtu Zakona o izmjenama i dopunama zakona o principima lokalne samouprave u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Vijećnici će razmotriti epidemiološku situaciju u gradu Tuzli, te raspravljati o Programu rada Gradskog vijeća za tekuću godinu. Na dnevnom redu je, između ostalog i odluke o načinu dodjeljivanja javnih priznanja u 2021.godini, te razmatranje i usvajanje Nacrta: Zoning plana dijela privredne zone „Poljana Zapad“ u Tuzli, Odluka o provođenju Zoning plana dijela privredne zone „Poljana Zapad“ u Tuzli, kao i Odluka o izmjenama odluke o provođenju Regulacionog plana Poslovne zone „Kreka Sjever“ u Tuzli.

Vijećnici će razmotriti i Izvještaja o radu Gradskog pravobranilaštva Grada Tuzle za 2020.godinu.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena 0 / 5. Brojanje glasova: 0

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Adin
Adinhttps://enovosti.ba
Adin je geek manijak. Donosi vam najnovije it vijesti i savjete. Zna sve o mobitelima, laptopima, tabletima. Koje aplikacije ne trebate, bez kojih ne možete. Voli putovati, dobro jesti i piti, pa često piše o mjestima koje trebate posjetiti.

DRUGI UPRAVO ČITAJU