Sunday, October 24, 2021
NaslovnicaPosmrtnice TuzlaTuga u BiH: Danas je dženaza devetogodišnjoj Hanni

Tuga u BiH: Danas je dženaza devetogodišnjoj Hanni

-

Tuga u BiH: Danas je dženaza devetogodišnjoj Hanni

Djevojčica Hanna Lakača, koja je imala samo devet godina, preminula je nakon borbe s teškom bolešću, a dženaza je klanjana u 12 sati u Veseloj, na groblju Vesela.

Nažalost, njeno srce nije izdržalo a brojni sugrađani i prijatelji tuguju za ovom milom djevojčicom. Također, tužnu vijest je objavio i njen rođak Sedin.

Tuga u BiH: Danas je dženaza devetogodišnjoj Hanni
Tuga u BiH: Danas je dženaza devetogodišnjoj Hanni 2

“Novu 2021. godinu sam dočekao sa najtužnijom vješću da je moja Hanna Lakača preselila na bolji svijet. Hanna je bila djevojčica predivnog karaktera i odgoja, koja je dio moje porodice krasila svega 9 godina. Nakon kratke bolesti izgubila je bitku za život i sa mnogo Božijih znakova utješni smo da se seli na sigurno i najbolje mjesto koje je Bog pripremio za svoje dobre robove, a to je Dzennet! A divno li je to prebivalište, posebno kada smo pokraj sebe imali jednog od njegovih stanovnika. Vidio sam da su roditelji Enita Haznedarevic Lakaca i Almir Lakača zadovoljni odredbom Allaha i da vjeruju da je to najbolje rješenje da se njihova kćer Hanna ne pati. Ovim putem želim da zamolim Allaha da se našoj ptičici Hanni smiluje i nagradi je najljepšim mjestom u Džennnetu, a porodici podari sabur i jak iman u ovim teškim trenutcima. Dragi dobri ljudi uputite i vi dovu Uzvišenom da se smiluje našoj Hanni. Amin”, napisao je Sedin.

0 0 Glasovi
Ocjena članka
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Pročitajte

poliklinika-diva

Poliklinika Diva – Stručnost iznad svega

Ako tražite stručnjake za estetsku i lasersku medicinu, onda je Poliklinika Diva pravo mjesto za vas. Dovoljno je reći da su u vrijeme kada...