U Tuzli u subotu počinje sedmo izdanje Džumbus Festivala

Na već poznatoj lokaciji, u Zlatarskoj ulici, u centru Tuzle, ove subote počinje sedmi po redu Džumbus Festival.

Ovo ljeto Džumbus ekipa zajedno sa Udruženjem Tuzla Live, odlučili su ljeto započeti malo ranije, kako bi nadoknadili sve propušteno i ograničeno od prošle godine.

S obzirom na to, Graveyard Shift, poznati dvojac DJ Ekko & OG Flocc, u subotu 18. juna u 19 sati će imati zadatak da sve posjetitelje, muzikom podignu na noge. Sve to u “All White” dress code night verziji.

Svake godine, pa i ove, Džumbus Festival otvara vrata mladim umjetnicima da predstave svoj kreativni rad: muzika, teatar, fotografije, slikanje, performansi, ples, sport… ili bilo koji drugi sadržaj koji smatraju zanimljivim.

Kada je riječ o subotnjem dvojcu, DJ Ekko, producent iperformer predstavlja svoj rad gdje dominiraju stilovi poput Trap, Bass, RnB, Throwback, Pop, Hip Hop, Twerk & ofc Dancehall, a uvijek ubaci i poneka iznenađenja.

Odlika seta jeste svestranost što ne daje prostora dosadi i garantuje dobar provod i zabavu.

DJ OG Flocc se bavi produkcijom više nego performansom te nije učestao sa DJ nastupima što znači da će ovo biti rijetka prilika da prisustvujete njegovom Hip Hop & Rap setu, u šta smo se uvjerili na šestom izdanju Džumbus Festivala.

Ovi mladi producenti i DJ performeri će predstaviti svoje umijeće u višesatnoj predstavi kroz zvuke Drumm and Bass, Trap, Techno i Trance elektronske muzike kao i throwback hitovima 2000-tih iz RnB, hip hop i pop kulture.

Prijave se mogu slati na email adresu [email protected]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Alem Sinanovic
Alem Sinanovichttp://www.tnt.ba
Alem Sinanović je glavni i odgovorni urednik digitalnih medija TNT Grupacije.

DRUGI UPRAVO ČITAJU