Monday, October 25, 2021
NaslovnicaTuzla vijestiVijestiVelika tuga u Posušju: Sahranjeno dvoje od osmero tragično stradalih tinejdžera

Velika tuga u Posušju: Sahranjeno dvoje od osmero tragično stradalih tinejdžera

-

Velika tuga u Posušju

Posušje obavijeno tugom uz more isplakanih suza danas se oprostilo od Mirele Rezo i Stjepana Jukića, dvoje tinejdžera koji su u novogodišnjoj noći tragično preminuli uslijed gušenja plinom sa još šest svojih vršnjaka.

Velika tuga danas vlada u Posušju, a jecaji, žalost, suosjećanje, bezbroj neizrečenih riječi i molitvi obilježili su posljednji ispraćaj na vječito prebivalište dvije naglo prekinute mladosti, piše Klix.

Na mjesnom groblju Matića križ u 12 sati je na vječno počivalište ispraćena Mirela Rezo, a dva sata kasnije posljednje zbogom mnoštvo uplakanih lica reklo je i njezinom prijatelju Stjepanu Jukiću.

Posušju
Velika tuga u Posušju: Sahranjeno dvoje od osmero tragično stradalih tinejdžera 4

S neutješnim porodicama, prijateljima, sugrađanima i sunarodnjacima plakali su i nebo i kamen hercegovački jer tragediju koja se dogodila u novogodišnjoj noći regija ne pamti, o čemu su izvještavali i svjetski mediji.

Komemoracija za nesretno prekinute mladosti četiri mladića i četiri djevojke održat će se sutra, 4. januara u Posušju, a u 12 sati na vječno počivalište u Rakitnu će biti ispraćeni Žana, Marija i Stipe Pavković, Ivan Miličević, Mia Soldo i Stipe Romić.

Velika tuga u Posušju: Sahranjeno dvoje od osmero tragično stradalih tinejdžera
Velika tuga u Posušju: Sahranjeno dvoje od osmero tragično stradalih tinejdžera 5

Podsjetimo da se tragedija dogodila u novogodišnjoj noći u vikendici u Tribistovu kod Posušja gdje je živote izgubilo osam devetnaestogodišnjaka uslijed gušenja plinom.

Tragična smrt četiri mladića i četiri djevojke zavila je u crnu ovaj hercegovački kraj, državu BiH ali i širu regiju. Odlukom Vijeća ministara zbog tragične smrti je u BiH 2. januar proglašen Danom žalosti, a Vlada Zapadnohercegovačkog kantona proglasila je trodnevnu žalost 2., 3. i 4. januara, dok je Vlada FBiH Dan žalosti proglasila za sutra.

Velika tuga u Posušju: Sahranjeno dvoje od osmero tragično stradalih tinejdžera
Velika tuga u Posušju: Sahranjeno dvoje od osmero tragično stradalih tinejdžera 6
0 0 Glasovi
Ocjena članka
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Pročitajte

poliklinika-diva

Poliklinika Diva – Stručnost iznad svega

Ako tražite stručnjake za estetsku i lasersku medicinu, onda je Poliklinika Diva pravo mjesto za vas. Dovoljno je reći da su u vrijeme kada...