Wednesday, October 27, 2021
NaslovnicaTuzla vijestiVlasnik mesnice u Tuzli zaposleniku poklonio auto: "Za 25 godina truda i...

Vlasnik mesnice u Tuzli zaposleniku poklonio auto: “Za 25 godina truda i zalaganja”

-

Mirza Brajlović, direktor mesnice ”Brajlović” u Tuzli, odlučio je svog dugogodišnjeg zaposlenika Rasudina Muhića nagraditi poklonom

Za trud i zalaganje u firmi poklonio mu je automobil Golf V.

“Za 25 godina truda i nesebičnog zalaganja u firmi. U znak zahvalnosti našem vrijednom Rasudinu od direktora Mirze”, stoji u poruci za radnika.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=4072704376121767&id=1252905018101731

“Ramazan je mjesec darivanja i poštovanja. Započnimo ramazanske dane uz darivanje i poštovanje prema svakom insanu. Našem vrijednom kolegi Rasudinu Muhiću za trud i zalaganje u firmi, poklon od direktora mesnice Brajlović Golf V za radnika 5+. Kule naš da nam budeš živ i zdrav i da te sreća prati želi ti tvoj prijatelj i drug pa tek onda direktor Mirza Brajlović”, stoji uz fotografije objavljene na Facebook stranici mesnice.

Ova je gesta izazvala veliko oduševljenje te su u komentarima mnogi ostavili lijepe želje.

“Imao ako bog da još ovoliko, svaka čast”, “Svaka čast gospodine malo je takvih Allah ti podario svako dobro”, “Treba znati cijeniti”, “Ovako ti je kad gazda cijeni radnika , svaka cast za gazdu”, “Ako je to istina da nije samo slikanje svaka čast ti si unikat”, nizali su se komentari.

0 0 Glasovi
Ocjena članka
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Pročitajte

(VIDEO) Vijesti dana iz Tuzle i Tuzlanskog kantona

U nastavku pročitajte vijesti dana iz Tuzle i Tuzlanskog kantona...  Prema informacijama iz Zavoda za javno zdravstvo Tuzlanskog kantona trenutni broj vakcinisanih građana protiv koronavirusa...