Thursday, October 21, 2021
NaslovnicaTuzla vijestiWizz Air donosi nove pogodnosti za putovanja: Posebna akcija 18. juna do...

Wizz Air donosi nove pogodnosti za putovanja: Posebna akcija 18. juna do ponoći

-

Wizz Air, najbrže rastuća aviokompanija u Evropi, najavljuje popust od 15% na cijene karata, dostupan samo za kupovinu putem mobilne aplikacije

Ponuda se odnosi na odabrane letove koji bi se trebali odvijati do 31. oktobra.

Ponuda vrijedi samo jedan dan, 18. jula do ponoći.

Među rutama na koje putnici mogu letjeti iz gradova Bosne i Hercegovine na dugoočekivani odmor su destinacije u Francuskoj (aerodromi Paris Beauvais i Basel-Mulhouse-Freiburg), Njemačkoj (Dortmund, Memmingen/Munich West, Friedrichshafen, Karlsruhe/Baden-Baden, Berlin Brandenburg, Cologne i Frankfurt Hahn), Belgiji (Brussels Charleroi) ili Holandiji (Eindhoven). Za one koji žele uživati u zapanjujućoj nordijskoj prirodi, sjevernom svjetlu i ponoćnom suncu, Wizz Air nudi letove iz Sarajeva, Banje Luke i Tuzle za Švedsku (aerodromi Malmo, Vaxjo, Gothernburg Landvetter i Stockholm Skavsta) i Dansku (Copenhagen i Billund). Tu su i izuzetno popularni letovi na relaciji Tuzla – Beč. Tokom današnjeg dana putnicima je omogućeno da lakše i po povoljnijim cijenama dođu do karata za ove letove.

Uprkos izazovima koje je donijela pandemija COVID-19, Wizz Air ostaje posvećen pružanju najboljih iskustava za putnike po najpristupačnijim cijenama, čak i u nesigurna vremena.

Kako bi pomogao putnicima i posadi da putuju sigurno i bezbrižno, Wizz Air je uveo niz pojačanih higijenskih mjera za podršku fizičkom distanciranju tokom ukrcavanja, kao i za poboljšanu čistoću u avionu. Kao dio ovih mjera, putnici bi se trebali čekirati, svu kupovinu i plaćanja vršiti online da bi fizički kontakt na aerodromu sveli na najmanju moguću mjeru. Putnike ljubazno molimo da se pridržavaju novih pravila fizičkog distanciranja tokom ukrcavanja i iskrcavanja iz aviona.

Efektivan ventilacioni sistem u Wizzovim avionima svakog sata 20 puta u potpunosti mijenja vazduh u kabini. Iako HEPA filteri u svim Wizz Air avionima filtriraju 99,97% virusa i bakterija u vazduhu letjelice, posada i putnici moraju nositi maske tokom cijelog leta.

0 0 Glasovi
Ocjena članka
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Pročitajte

Dječiji festival ‘Vezeni most’ otvoren u Tuzli

Međunarodni dječji festival "Vezeni most" danas je počeo u Tuzli, a u naredna tri dana publika će imati priliku uživati u bogatom programskom sadržaju. -...