Zima u Tuzli: Objavljen javni poziv za korištenje kućica na Trgu Slobode

Turistička zajednica grada Tuzle objavila je javni poziv za dodjelu na korištenje mobilnih kućica u periodu od 10.12.2021. godine do 09.01.2022. godine, a u svrhu podrške i pomoći sektoru poduzetništva i obrta na teritoriji grada Tuzle, sa ciljem kreiranja i obogaćivanja turističke ponude u zimskom periodu u okviru manifestacije „Zima u Tuzli“.

Javni poziv sa pratećom dokumentacijom je objavljen na https://tztz.ba/ba/javni-pozivi/.

Ovim javnim pozivom prikupljaju se prijave za učešće u manifestaciji „Zima u Tuzli“ u periodu od 10.12.2021. do 09.01.2022. godine na Trgu slobode u Tuzli.

Pravo na učešće i korištenje mobilnih kućica imaju:

1) fizička lica koja obavljaju samostalne djelatnosti (obrtničke, uslužne, ugostiteljske djelatnosti, proizvodne) registrovane na području grada Tuzle, kod nadležnog organa za registraciju djelatnosti u Gradskoj upravi Tuzla i koji registrovanu djelatnost obavljaju kao osnovno zanimanje (a u vezi sa pripremom i posluživanjem hrane);

2) privredna društva (d.o.o.) koja su registrovana na području grada Tuzle, za obavljanje djelatnosti ugostiteljstva i/ili priprema i posluživanje hrane.

Putem javnog poziva ne mogu se prijaviti fizička lica bez registrovane samostalne djelatnosti u oblasti ugostiteljstva i poduzetništva, kao ni subjekti koji imaju status: javne ustanove, javnog preduzeća, organizacije civilnog društva i druga pravna lica. Prijave za ovaj Javni poziv podnose se na prijavnom obrascu koji se može preuzeti na https://tztz.ba/ba/javni-pozivi/, te u prostorijama Turističke zajednice grada Tuzle.

Javni poziv ostaje otvoren do petka, 05. novembra 2021. do 16:00 sati.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena 0 / 5. Brojanje glasova: 0

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Adin
Adinhttps://enovosti.ba
Adin je geek manijak. Donosi vam najnovije it vijesti i savjete. Zna sve o mobitelima, laptopima, tabletima. Koje aplikacije ne trebate, bez kojih ne možete. Voli putovati, dobro jesti i piti, pa često piše o mjestima koje trebate posjetiti.

DRUGI UPRAVO ČITAJU