back to top

Zimski grad Lukavac – Zagrijavanje u zimskoj noći uz bend Vis Retro

Manifestacija Zimski grad Lukavac svečano je otvorena u petak, 23. decembra koncertom popularnog benda Helem Nejse. Nakon njega je uslijedio niz drugih kulturno-zabavnih aktivnosti koje su uljepšale zimske dane svim posjetiocima.

Nastavak bogatog programa koji je pripremljen u okviru manifestacije Zimski grad Lukavac je koncert benda Vis Retro. 5. januara ovaj tuzlanski sastav će svojim rock obradama nesumnjivo zagrijati lukavačku publiku na platou ispred Centra za kulturu Lukavac, a sam bend je u proteklom periodu koncertno jako aktivan što je garant da će i publika u Lukavcu uživati uz njihovu svirku.

Sve do 9. januara 2023. godine Zimski grad Lukavac će biti aktivan skoro svakodnevno, a neki od izvođača i zabavljača koji su uljepšali zimske dane su i bendovi VIS Kapitalisti, Alter Acoustic i mnogi drugi.

zimski grad lukavac – zagrijavanje u zimskoj noći uz bend vis retro

Program same manifestacije Zimski grad Lukavac dodatno je obogaćen izložbama, promocijama knjiga, programom polaznika Centra za zdravo i kreativno odrastanje kao i mnogim drugim sadržajima koji će Centar za kulturu Lukavac u ovim prazničnim danima učiniti jednim od najposjećenijih mjesta na području Tuzlanskog kantona.

Sve najave možete pratiti na FB stranici: https://www.facebook.com/zimskigradlukavac.

Zimski grad se realizuje u organizaciji Centra za kulturu i sport Lukavac, uz podršku Grada Lukavac i Turističke zajednice Grada Lukavac.

Ne propustite priliku da svojim prisustvom uveličate ovaj, kao i nadolazeće sadržaje koji su pripremljeni u okviru ove manifestacije..

The post Zimski grad Lukavac – Zagrijavanje u zimskoj noći uz bend Vis Retro appeared first on Kameleon M&M.www.srebrenik.net

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU