back to top

In memoriam: Enver Sarajlić-“Sarajka” |

in memoriam: enver sarajlić-“sarajka” |

Jučer je iznenada preminuo  naš sugrađanin Enver Sarajlić, osnivač firme SE-SARAJKA.

Uspješan poduzetnik i društveno sportski radnik, humanista, postizao je velike rezultate na svim poljima svoje djelatnosti i aktivnosti.

Dženaza polazi ispred kuće mehruma Novo Naselje Đurđevik sutra  u 15:30 h a zatim na mezarje Musići gdje će se klanjati dženaza i obaviti ukop.

S.E Sarajka

Ovoga dana trpimo ogroman gubitak.

Sa velikom tugom vas obavještavamo da je osnivač našeg preduzeća preminuo, gospodin Enver Sarajlić “Sarajka”.

Aleja ljudskih gromada, na onome svijetu, sigurno čuva mjesto za Vas.

Sigurni smo da tamo pripadate.

Velikim slovima ste upisivali svoje ime gdje god se pojavite.

Ugledni privrednik, otac i suprug, sportski radnik, veliki prijatelj, humanitarac i čovjek velikog i dobrog srca i karaktera, prkosni borac, na sve to smo jako ponosni.

Vaš smisao za humor će nedostajati ali ga nećemo zaboraviti.

Nedostajaće svaki korak, ponosan i prkosan, korak dobrog insana.

Uspomena na Vas, Vaša ostvarenja bit će nadahnuće kako se bori za ciljeve i kako se ostvaruju zajedničke vizije.

Ne postoji način da se ublaži tuga ali vjerujemo da je ponos i sve što nam ostavljate u nasljeđe ono što će Vas zadržati u našim srcima, molitvama i mislima.

Nikada Vas nećemo zaboraviti, nemoguće je. Premalo je riječi da se oprostimo.

Neka Vam je vječna slava i hvala Direktore, laka Vam zemlja bosanska.

U potpisu:Kolektiv preduzeća S.E- Sarajka

RK Konjuh

Sa velikom tugom obavještavamo cijelu rukometnu javnost BiH da nas je napustio dugogodišnji predsjednik kluba, ugledni privrednik i sportski radnik, zlatni sponzor našeg kluba preko 30 godina, dobitnik Zlatne plakete za doprinos i sponzorstvo našem klubu, ljudska gromada, dobar čovjek i veliki prijatelj, preminuo je gospodin Enver Sarajlić “Sarajka”.

Neka Vam je vječna slava i hvala predsjedniče, laka Vam zemlja bosanska.

VJEČNO NARANDŽASTI

🧡

Udruženje poslodavaca grada Živinice

Napustio nas je Enver Sarajlić, čovjek koji je mnogo dao svima nama. Oni bolje upućeni znat će da je bio veoma uspješan poslovan čovjek, jedan od prvih u privatnom sektoru koji je trasirao put mnogim drugim, takođe uspješnim, po čemu su Živinice postale poznate. Ulagao je u sport, ulagao i podržavao mnoge sportske manifestacije i klubove, ulagao u najbitnije, u mlade, koji mu to nikada neće zaboraviti. Živinice su rasadnik talenata u mnogim sferama života, Enver, poznatiji kao „Sarajka“ je znao prepoznati iste te ih podržavao da budu još i bolji. Mi ispred Udruženja poslodavaca Živinice nikada nećemo zaboraviti njegov doprinos utemeljenju Udruženja, razvoju i radu i samim tim i razvoju našega grada na koji  smo svi ponosni. Mnogo smo  izgubili odlaskom našeg „Sarajke“ no ostaju njegova djela  i nadamo se da će mnogi slijediti njegov primjer kakav treba biti roditelj, poslodavac, komšija, sportski radnik i nadasve čovjek kakav je bio Enver „Sarajka“. Porodici i ožalošćenima izražavamo saučešće, gubitak je veliki.

Zijad Selimović, predsjednik Upravnog odbora Udruženja poslodavaca Živinice

rtvzivinice.tv

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU