36 C
Tuzla

Plava poliklinika Tuzla: Tim eminentnih stručnjaka na 1 mjestu

-

Plava poliklinika Tuzla – zašto izabrati usluge ove poliklinike?

  • Od 1998. godine radili smo na stvaranju zdravstvene ustanove koja je u potpunosti  fokusirana  na Vas – s ciljem pružanja sveobuhvatnih medicinskih usluga najviše kvalitete, na jednom mjestu.
  • Danas smo jedna od tehnološki najmodernije opremljenih zdravstvenih ustanova u BiH, sa više od 70 stalno zaposlenih i velikim brojem konsultanata. 300.000 zadovoljnih pacijenata najbolja su potvrda našeg uspjeha i poticaj za kontinuirano usavršavanje.

Tokom godina čelnici Plave poliklinike sveobuhvatni asortiman vrhunskih zdravstvenih usluga za cijelu porodicu. Osim izvanredne primarne njege, nude širok spektar specijaliziranih kliničkih usluga, od ginekologije, kardiologije, gastroenterologije do dermatologije, neurologije, endokrinologije, medicine rada i hirurških i mnogih drugih usluga. 

Posvećeni su pružanju najnovije medicinske tehnologije i naprednih medicinskih postupaka. U njihovoj ponudi je vrhunska laboratoriju za testiranje na licu mjesta, koronarografija, ERCP metoda prikaza žučnih vodova kao i sveobuhvatne radiološke usluge uključujući MRI, ultrazvuk, mamografije, preglede gustoće kostiju i uobičajene rendgenske snimke.

Plava poliklinika Tuzla
Plava poliklinika Tuzla: Tim eminentnih stručnjaka na 1 mjestu 2

Plava poliklinika Tuzla je privatna zdravstvena ustanova koja je u Federaciji BiH sklopila ugovor sa Zavodom za javno zdravstvo o pružanju CT i MRI pretraga, uz zdravstvenu knjižicu, čime smo skratili liste čekanja.

Posebno ističu VIP preventivne preglede – jedinstven koncept u BiH koji Vam omogućava da u jednom danu odradite veliki broj zdravstvenih pretraga uz poseban tretman i tim ljekara koji je posvećen samo Vama – u posebno namijenjenoj sobi sa doručkom,TV-om i internetom.

Generacije porodica u Tuzlanskom kantonu i šire oslanjale su se na kvalitetnu zdravstvenu zaštitu koju Plava poliklinika Tuzla pruža više od 20 godina. 

  • Mi u Vama ne vidimo samo pacijente – vidimo majke, kćerke, očeve, sinove i prijatelje  kao i Vašu potrebu da sa punom pažnjom budete saslušani i pregledani.  Tu smo da ispunimo Vaša očekivanja i pružimo Vam zdravstvenu uslugu najvišeg kvaliteta.
  • Od svakodnevnih zdravstvenih potreba do visoko specijalizovanih medicinskih usluga – možete se pouzdati u Plavu Polikliniku kako biste sačuvali Vaše zdravlje i Vaših najmilijih, navodi se iz ove poliklinike.

Radno vrijeme:

  • Ponedjeljak – Petak 8.00 – 19.00
  • Subota 8.00 – 19.00
  • Nedjelja 9.00 – 17.00

ADRESA PLAVE POLIKLINIKE
Tuzla: Treće Tuzlanske brigade 7

KONTAKT
Tuzla: (+387) 35 393 111

E-MAIL ADRESA

1 komentar

0 0 Glasovi
Ocjena članka
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
1 Komentar
S najviše glasova
Najnovije Najsstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
trackback

[…] Plava poliklinika Tuzla raspisala je konkurs za dodjelu specijalizacija doktorima medicine… […]

Tuzla novosti