Preminuo je Armin Mehmedović Aki

S tugom u srcu obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš voljeni Mehmedović (Fuada) Armin-Aki 1986 -2022 preselio na ahiret u četvrtak, 21.04.2022. godine u 36. godini života.

Ispraćaj će se obaviti nedjelju, 24.04.2022. godine od 13:00 do 13:30 sati ispred Komemorativnog centra Tuzla. Dženaza i ukop će se obaviti u 14:00 sati na mezarju Rasovac, Grad Tuzla.

OŽALOŠĆENI: Sin ALDIN; otac FUAD sa suprugom NIHADOM;„ majka AMIRA; sestra AMRA; zet SUAD; sestrične ANESA i AMINA; amidže SALKO i DZEVAD sa porodicama; tetke: MELIHA, SAMIDA, VAHDETA, ADVIJA, SENA i ALIJA sa porodicama; porodice: MEHMEDOVIC, SALETOVIć, ZONIC, OKIć, 3AGANJAC, ALTUMBABIć, KONK]C, KALAILIć, PAŠALIć, DJEDOVIĆ, BJELOBRVIČ, VUGDALIć, TUČIC, ŠEHIć, HODžIć, AVDIHODžIć, RIZVIć, HALROVIć, ROVČANIN, FATIĆ te ostala mnogobroina rodbina, prijatelji i komšije

preminuo je armin mehmedović aki
Preminuo je Armin Mehmedović Aki

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Adin
Adinhttps://enovosti.ba
Adin je geek manijak. Donosi vam najnovije it vijesti i savjete. Zna sve o mobitelima, laptopima, tabletima. Koje aplikacije ne trebate, bez kojih ne možete. Voli putovati, dobro jesti i piti, pa često piše o mjestima koje trebate posjetiti.

DRUGI UPRAVO ČITAJU