NOVI OBRAČUN U SPLITU: REDARU I BIVŠEM EUROPSKOM PRVAKU U KICKBOXU ZAPALJEN PASSAT Na Jukića je lani pucao redar noćnog kluba...

Izvor: Dnevnik.ba Pregledano: 49 Postavljeno

Najnoviji slučaj paljevine zabilježen je u utorak ujutro oko 4.30 sati kada je u Ulici Vojka Krstulovića na Gripama na parkiranom vozilu marke VW Passat izbio požar, a vatra je oštetila i Audi A3 koji je bio parkiran u blizini. Kako doznajemo, Passat je star desetak godina i u vlasništvu je 39-godišnjeg splitskog redara i bivšeg europskog prvaka u kickboxu Gordana Jukića.


Neslužbeno doznajemo da Jukić policiji nije prijavljivao nikakve prijetnje, a vozilo je poliveno zapaljivom tekućinom. Sam vlasnik automobila nije navodno baš bio pričljiv u razgovoru s policajcima. Jukić je u svibnju prošle godine bio žrtva napada vatrenim oružjem.


Tada je na njega i Marka Tomasovića, bivšeg boksačkog olimpijca i vlasnika zaštitarske tvrtke, iz pištolja pucao redar Vedran Vujević koji je u svibnju ove godine zbog toga osuđen na godinu i pol dana zatvora. Podsjetimo, do pucnjave je došlo nakon što se u klubu Moon u kojem je Tomasovićeva tvrtka pružala zaštitu dogodio incident u kojem je sudjelovao Vujević.


Tomasović i Jukić su koji dan nakon toga došli ispred zgrade u kojoj Vujević živi kako bi se raspravili o incidentu, a Vujević je na suđenju kazao da se samo branio od njih dvojice koji su ga došli napasti te da je zato pucao iz pištolja. Tomasović je tad pogođen u lijevo koljeno, a Jukiću je metak prošao vrlo blizu genitalija nanijevši mu, srećom, tek oguljotinu.


- Vujevića znam, ali nismo prijatelji. Nismo bili u sukobu. Ispalio je tri, četiri hica na mene. Doktor mi je rekao da me ne bi spasili da mi je prvi metak prošao centimetar ili dva više. Ne znam koji je bio motiv, možda je imao krivu predodžbu u svojoj glavi, ja to ne mogu znati? Ja inače nisam konfliktan tip - posvjedočio je tada na suđenju Jukić.


On je 2010. bio i osuđen na tri mjeseca zatvora zbog toga što je, s još trojicom muškaraca 2006. sudjelovao u tučnjavi pred kafićem Malibu u kojoj je teško bio ozlijeđen Tomislav Čulić iz Podstrane koji se tu slučajno zatekao.


Jukić je tada bio optužen za dva kaznena djela jer je. osim za sudjelovanje u tučnjavi, optužen i za teško ozljeđivanje još jednog sudionika sukoba, piše Jutarnji


Dnevnik.ba


Vijesti rubrike: 
Glavne rubrike: 
Egida: 
novi obračun
Kratki opis: 
Nakon nekoliko mjeseci zatišja na splitskim ulicama ponovno gore vozila!

Slike: 
dnevnik.ba
Tagovi: 
Komentiranje: 
Da
Izdvojena novost: 
NE
Vodeni Žig: 
NE
nastavi čitati...

Prijavi se Od ovog trenutka čitaj samo ono što želiš! Ime i prezime
E-mail

ili
Facebook prijava
Registruj se Od danas čitaj pametnije! Email
E-mail

ili
Facebook prijava
Prilikom registracije prihvataš uslove korištenja i pravila o privatnosti. Uslovi korištenja.
Kontakt Popuni formular i kontaktiraj nas. Ime i prezime E-mail
Title Category
Message