Friday, October 22, 2021
NaslovnicaTuzla vijestiVijestiPretres u Tuzli: Pronađena droga i oružje

Pretres u Tuzli: Pronađena droga i oružje

-

Pretres u Tuzli: Pronađena droga i oružje…

Policijski službenici Odsjeka za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga/SKP/Uprave policije MUP-a TK-a su obavljajući redovne poslove i zadatke na suzbijanju i sprečavanju zloupotrebe opojnih droga, u vremenskom periodu od 17. do 20.12.2020.godine, u gradu Tuzla, izvršili pretrese 4 lica i jedne porodične kuće (N.K., rođen 1988.godine, S.Š., rođen 1985.godine, E.J., rođen 1988.godine i J.H., rođen 1996.godine, svi iz Tuzle).

Tuzli
Pretres u Tuzli: Pronađena droga i oružje 2

Tom prilikom su pronašli četiri pvc. pakovanja sa sadržajem biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu, jedno pvc. pakovanje sa sadržajem praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu, “joint”, ručnu bombu i mobilni telefon.

O događajima je obaviješten dežurni kantonalni tužilac, a potrebne mjere i radnje su poduzeli policijski službenici navedenog Odsjeka, dok su pronađene materije privremeno oduzete radi vještačenja.

5 2 Glasovi
Ocjena članka
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Pročitajte

Dječiji festival ‘Vezeni most’ otvoren u Tuzli

Međunarodni dječji festival "Vezeni most" danas je počeo u Tuzli, a u naredna tri dana publika će imati priliku uživati u bogatom programskom sadržaju. -...