Knjiga.ba vam predstavlja nove naslove u svojoj ponudi

Izvor: Knjiga.ba Pregledano: 110 Postavljeno

Prebrodite sezonu kiše i depresije uz najnovije naslove u ponudi najveće online knjižare u BiH, na adresi Knjiga.ba. Za vas posebno izdvajamo ...
Ana Bučević - Scaron;to (ni)je ljubavLjubav ne treba definiciju, ljubav je definicija.Kada pokušamo definirati ljubav, vibracijski se udaljavamo od ljubavi. Ljubav se ne opisuje, ljubav se osjeća. I ljubav se živi. Ako je već želimo definirati, neka ta definicija bude opisana emocijom - ljubav je osjećaj kao da si stigao kući.
Željko Ivanković - Rat i sjećanjeU romanu Rat i sjećanje u teškoj se ratnoj svakodnevici snažno prepliću horizontala (sinkronija) svakodnevnog življenja i vertikala (dijakronija) sjećanja. Na sjecištu tih silnica, ustvari u emocionalnom svijetu glavnog junaka, narasta jedna posve neobična i nadasve dramatična priča. Autora u romanu primarno zanima život u opkoljenom Sarajevu i nedalekom Varešu, autorovu rodnom mjestu, u BiH uopće, do onog trena dok sve ne izgubi auru bdquo;domoljubnog (i svakog drugog) zanosaldquo; i ne postane bjelodana ogoljena stvarnost u kojoj i o kojoj više nitko nema iluzija.
Nil Gejmen - Američki bogoviPrvi put objavljen 2001, roman Američki bogovi istog časa je postao klasik ndash; intelektualni i umjetnički vrhunac višestruko nagrađivanog majstora inovativne fikcije, Nila Gejmena. Sada imate priliku da otkrijete misteriju i magiju nove verzije autorovog rukopisa. Prošireno i dopunjeno izdanje Američkih bogova sa revidiranim prijevodom, iskonsko je ruho ovog savremenog remek-djela.
Za još više zanimljivih naslova posjetite našu knjižaru na adresi Knjiga.ba nastavi čitati...

Prijavi se Od ovog trenutka čitaj samo ono što želiš! Ime i prezime
E-mail

ili
Facebook prijava
Registruj se Od danas čitaj pametnije! Email
E-mail

ili
Facebook prijava
Prilikom registracije prihvataš uslove korištenja i pravila o privatnosti. Uslovi korištenja.
Kontakt Popuni formular i kontaktiraj nas. Ime i prezime E-mail
Title Category
Message