Moderne gumene čizme za kišovite dane

Izvor: Oslobođenje Pregledano: 65 Postavljeno

Moderne gumene čizme za kišovite dane

Gumene čizme odavno se nose u našim krajevima, ali su u novije vrijeme popularizirane u Engleskoj u modnom smislu, pa su tako preko dizajnerskih brendova stigle i na noge modernih žena kod nas.
image

moderne čizme za kišu/Svaka sezona nosi nove trendove, a vi za sebe izaberite najmodernije čizme za kišu za sezonu jesen - zima 2018/2019, iako nema puno promjena u odnosu na prethodne sezone. Uzmite u obzir da je guma hladna, pa ako ih planirate nositi u kasnu jesen ili zimu, kupite broj veće kako biste ostavili prostora za termouloške i deblje čarape. Animal print popularan je ove sezone, pa tako i na čizmama. Možete odabrati gležnjače ili dublje čizme, i jedne i druge su jednako moderne. Tamnoplava boja dosta je popularna ove sezone, a posebno s logom nekog brenda.
image

moderne čizme za kišu/Sa crnim čizmama ne možete pogriješiti, a posebno unesete li malo živosti srebrenom ili smeđom bojom. Prošlosezonske prozirne Chanelove čizme su ponovo u modi, ali budući da su zaživjele kao trend tek kod nekolicine zvijezda, ali ne i na ulici, vrijedi pokušati i ove sezone. Modela za ovu sezonu imate veoma mnogo.


nastavi čitati...

Prijavi se Od ovog trenutka čitaj samo ono što želiš! Ime i prezime
E-mail

ili
Facebook prijava
Registruj se Od danas čitaj pametnije! Email
E-mail

ili
Facebook prijava
Prilikom registracije prihvataš uslove korištenja i pravila o privatnosti. Uslovi korištenja.
Kontakt Popuni formular i kontaktiraj nas. Ime i prezime E-mail
Title Category
Message