Siva od glave do pete

Izvor: Oslobođenje Pregledano: 57 Postavljeno

Siva od glave do pete

Siva se nikad ne skida s modnih pista. Upravo zbog toga siva boja je nezaobilazna na modnim pistama najpoznatijih dizajnerskih kuća. Sportske casual kombinacije s farmerkama ili stroga poslovna odijela - koji god stil volite, siva je uvijek prisutna. Majice s upečatljivim printevima šarenih boja izvrsno se uklapaju uz ovu bezvremensku boju.
image
Siva od glave do pete ili tek koji detalj? Siva je veoma zahvalna boja. Možete je nositi od glave do pete, ali podjednako tako možete odabrati samo jedan odjevni predmet u ovoj boji. Ako birate styling u samo jednoj boji, potrudite se da vaše pantalone i tenisice/cipele budu tamnije nijanse od majice ili košulje. Naravno, možete uskladiti cijeli styling u samo jednoj nijansi.


Farmerice su najzahvalniji odjevni komad, a u kombinaciji sa sivom bojom djeluju urbano i trendi. Slobodno na majici birajte print upadljive boje, poput narandžaste, žute ili zelene. Sive tenisice odličan su izbor, a kombinaciju učinite ležernijom uz šarene detalje. Siva boja isto djeluje i veoma ozbiljno i zrelo u svakom vašem stajlingu.


nastavi čitati...

Prijavi se Od ovog trenutka čitaj samo ono što želiš! Ime i prezime
E-mail

ili
Facebook prijava
Registruj se Od danas čitaj pametnije! Email
E-mail

ili
Facebook prijava
Prilikom registracije prihvataš uslove korištenja i pravila o privatnosti. Uslovi korištenja.
Kontakt Popuni formular i kontaktiraj nas. Ime i prezime E-mail
Title Category
Message