Wednesday, October 27, 2021
NaslovnicaTuzlanski infoZanimljiv vikend na Trgu slobode u Tuzli: Muzika, tombola, zabava za djecu...

Zanimljiv vikend na Trgu slobode u Tuzli: Muzika, tombola, zabava za djecu…

-

Zanimljiv vikend na Trgu slobode u Tuzli

Na Trgu Slobode će do kraja januara biti postavljene kućice sa raznovrsnom ponudom proizvoda, pića i hrane, a ove sedmice na Trgu će se održati i nekoliko zanimljivih događaja na koje izlagači pozivaju sve posjetitelje da im se pridruže i obogate svoj izlazak sa djecom ili prijateljima.

Muzika, nagrade, humanitarni party, klovnovi i program za najmlađe… organizatori obećavaju za svakoga ponešto. Sinoć je priređeno veče uz EX YU pop, rock i disco muziku.

  • Petak, 22.01.2021. „DJ’s ALL DAY & NIGHT“

• Subota, 23.01.2021. „NAGRADNA TOMBOLA ZA POSJETITELJE“ od 19 sati. Izlagači su pripremili nagrade za svoje posjetitelje, a sav novac od prodaje tombola ide u humanitarne svrhe.

• Nedjelja, 24.01.2021. HUMANITARNA NEDJELJA I ZABAVA ZA NAJMLAĐE

U posjet djeci na Trgu u 13:00 h dolazi klaun koji će ih zabaviti, a u saradnji sa Udruženjem „Venus Amica“ ova nedjelja je humanitarnog karaktera. Za svaki prodati proizvod, izlagači će odvajati 0,50 KM u humanitarne svrhe, piše tuzlainfo.ba.

5 1 Glas
Ocjena članka
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Pročitajte

(VIDEO) Vijesti dana iz Tuzle i Tuzlanskog kantona

U nastavku pročitajte vijesti dana iz Tuzle i Tuzlanskog kantona...  Prema informacijama iz Zavoda za javno zdravstvo Tuzlanskog kantona trenutni broj vakcinisanih građana protiv koronavirusa...