TuzlaOtkazana izvedba predstave “Ero s ovog svijeta” –

Otkazana izvedba predstave “Ero s ovog svijeta” –

Legendarni Marinko Ćutuk i Primi me i predstava „ERO SA OVOGA SVIJETA“ by Željko Ninčić koja je trebala večeras biri izvedena u Narodnom pozorištu Tuzla je otkazana.

– Zbog nepredviđenih okolnosti večerašnja izvedba predstave “Ero s ovog svijeta” se nažalost otkazuje. Povrat novca za kupljene karte možete izvršiti radnim danima od 9 do 11 sati na biletarnici – saopštili su danas iz Narodnog pozorišta Tuzla.

Željko Ninčić,  tvorac i autor legendarne Sarajevske  Audicije, do sada je izveo preko 3000 predstava, gdje ga je vidjelo skoro 2 mil. gledalaca, širom bivše države.

Samo u Beogradu, u Dvorani Doma Sindikata,kao i u Zagrebu u Velikoj Dvorani Vatroslav Lisinski je imao skoro po 50 nastupa. Jedini, koji je sa svojom trećom Audicijom, Primi me, imao exYu turneju, poslije 90.tih godina ,od preko 1200 predstava.

Ljubitelji Audicije i BiH humora,  Ninčića znaju po Davoru Stevanoviću i recitacije  o keruši i 7 malih kučića, zatim po Marinku Ćutuku, iz tzv. Nove Audicije , koji je 4 sata ćamio ćekajući i Veseli izbjeglica sa njegovim čuvenim „Primi me“.


tuzlainfo.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

spot_img