Novosti sa Knjiga.ba

Izvor: Knjiga.ba Pregledano: 448 Postavljeno

10% popusta pri kupovini u online knjižari ndash; Knjiga.ba
Da bi vam ovo ljeto i vrijeme godišnjih odmora (koje kao da je rezervisano za čitanje) učinili što ljepšim, ekipa najveće online knjižare u BiH, koja se nalazi na adresi Knjiga.ba je odlučila da vam omogući specijalni popust od -10% na cjelokupni iznos vaše kupovine. Sve što trebate je, da prilikom odabira naslova (kupovine) unesete promotivni kod za popust: LJP337. Prosto rečeno, odaberete šta želite i što više knjiga odaberete to više štedite. Ova promo akcija traje do 31.avgusta/kolovoza 2017 godine, a moguće ju je iskoristiti prilikom jedne kupovine.
Ovaj put predlažemo za vas:
Sanja Pilić - Pošalji mi poruku!Roman za mlade Pošalji mi poruku je priča o djevojčici koja je drugačija od ostale djece, zanima ju umjetnost i fotografiranje.
Iako je to priča o mladima koji tek stasaju i upoznaju život ona će se morati suočiti i s nekim traumatičnim događajima poput boravka u bolnici ali i netipičnom ljubavnom vezom koja se neće sastojati od odlazaka na tulume i zabave već ozbiljnim odnosom s dečkom čija je majka ozbiljno bolesna.
Zejćir Hasić - Pustolovine zaljubljenog dječakaNovi roman za mlade, istaknutog bosanskohercegovačkog književnika, koji se, upravo u književnosti za djecu i mlade, najubjedljivije potvrdio. Uzbudljiva pripovijest, s detevtivskim zapletom, o snazi prve ljubavi i spremnosti na žrtvu za njenu odbranu.
Bruno Scaron;imleša - Ljubavologija - Novo i dopunjeno izdanjeKoja je razlika između ljubavi i zaljubljenosti? Postoje li bezuvjetna ljubav i srodne duše? Možemo li odlučiti da ćemo nekoga zavoljeti i je li istina da se suprotnosti fatalno privlače? Zašto se događa prevara i je li je moguće preboljeti?
Ovo su samo neka od pitanja koja postavlja i na koje precizno odgovara Bruno Scaron;imleša, vodeći hrvatski autor duhovne literature, u svojoj novoj knjizi Ljubavologija koja nas uči kako izgraditi zdrave, sretne i strastvene odnose s drugima.
Za još više zanimljivih naslova posjetite našu online knjižaru na adresi Knjiga.ba nastavi čitati...

Prijavi se Od ovog trenutka čitaj samo ono što želiš! Ime i prezime
E-mail

ili
Facebook prijava
Registruj se Od danas čitaj pametnije! Email
E-mail

ili
Facebook prijava
Prilikom registracije prihvataš uslove korištenja i pravila o privatnosti. Uslovi korištenja.
Kontakt Popuni formular i kontaktiraj nas. Ime i prezime E-mail
Title Category
Message