Stižu atraktivne animal-naljepnice

Izvor: Oslobođenje Pregledano: 55 Postavljeno

Stižu atraktivne animal-naljepnice

Ukoliko ste ljubitelj dizajna animal-naljepnica, onda možete zahvaliti Gucci 2017. kolekciji koja je sva u znaku majica, džempera i jakni sa kucama i macama na sebi. Ovi komadi odjeće izgledaju moderno, a posebno su atraktivni ako ih kombinujete sa leopard-šarama na obući ili na torbama kao dijelu vašeg redovnog izgleda.
image
Tu si i tufne, koje će dodati retro-notu vašem jesenjom stilu. Predlažemo da ih kombinujete sa neočekivan dezenima, poput onih cvjetnih ili na pruge. Farmerice plus fufne su također odličan spoj. Ukoliko ste ipak ljubitelj mirnijeg modnog stila, možete ga osvježiti i detaljem sa ovim dezenom, naprimjer ešarpom.


A, za neku večernju priliku u kojoj treba da budete elegantni i zavodljivi, razmislite o dugoj svilenoj haljini na sitne tufne u neutralnoj pastelnoj boji.


Military stil ponovo. Ovaj trend je definitivno u fokusu ove jeseni. Također retro, ali i inovativan, jer ga viđamo u različitim bojama, kombinacijama, kao i od različitih materijala. Na vama je da izaberete ono što će vam odgovarati u ovim hladnim jesenjim danima.


nastavi čitati...

Prijavi se Od ovog trenutka čitaj samo ono što želiš! Ime i prezime
E-mail

ili
Facebook prijava
Registruj se Od danas čitaj pametnije! Email
E-mail

ili
Facebook prijava
Prilikom registracije prihvataš uslove korištenja i pravila o privatnosti. Uslovi korištenja.
Kontakt Popuni formular i kontaktiraj nas. Ime i prezime E-mail
Title Category
Message