U jednoj boji izgledajte efektno

Izvor: Oslobođenje Pregledano: 43 Postavljeno

U jednoj boji izgledajte efektno

Poigrajte se novim trendovima na malo drugačiji način. Ove jesenje i zimske sezone trendovi su donijeli kao nikada do sada razigrane boje, od žute, zelene, preko crvenih i ljubičastih nijansi.


Crna, siva, bijela su uvijek tu i njima se uvijek vraćamo, ali kada poželimo da se poigramo, a da ostanemo stilski vjerne svom jednostavnom stilu, gotovo minimalističkom, možemo praktikovati monohromatski.
image
Ako niste ljubitelj šarenih odjevnih kombinacija za svakodnevni stil, ove trikove možete ponijeti kada imate neku priliku, poput rođendana ili vjenčanja. U pitanju su odjevne kombinacije od glave do pete u istoj boji, a nećete vjerovati koliko to može da izgleda efektno.


Nije novost da sve žene vole da se utople i zbog toga nosimo velike džempere, čak im se i radujemo. Pleteni, sa rolkom ili bez nje, dugački ili kratki i, naravno, oni neizbježni koje nosimo kao haljine u najhladnijim danima. Oni su i dalje u modi, ali načini na koje ih stilizujemo su se malo promijenili, i to nabolje. Pronađite inspiraciju koja će vama najljepše stajati.


nastavi čitati...

Prijavi se Od ovog trenutka čitaj samo ono što želiš! Ime i prezime
E-mail

ili
Facebook prijava
Registruj se Od danas čitaj pametnije! Email
E-mail

ili
Facebook prijava
Prilikom registracije prihvataš uslove korištenja i pravila o privatnosti. Uslovi korištenja.
Kontakt Popuni formular i kontaktiraj nas. Ime i prezime E-mail
Title Category
Message