Selekcije Škole fudbala OFK Tuzla gostovale u Mostaru – .

Treću godinu za redom, Škola fudbala OFK Tuzla je sa svoje članove i selekcije organizovala gostovanje u Mostaru, gdje su odigrali prijateljske utakmice sa klubovima i školama fudbala iz Mostara, Blagaja i Vrapčića.

U Mostaru su igrale generacije od 2008. do 2015. godišta, a utakmice koje su bile zanimljive, efikasne i neizvjesne do samoga kraja, igrane su u balonima i na vanjskim terenima.

– Rezultat nije bio u prvom planu nego sticanja iskustva i novih prijatelja. Dječaci su i ovoga puta odradili sve na vrhunskom nivou, i zaslužuju sve pohvale za igru i ponašanje. Bili smo smješteni u hotelu Oasis, gdje smo imali odlične uslove od smještaja do ishrane i ovim putem se zahvaljujemo se domaćinu na gostoprimstvu – rekao nam je šef škole Denis Sadiković, koji je sa trenerom Samirom Jogunčićem, vodio selekcije na sada već tradicionalnom janurskom gostovanju u Hercegovini.

U Školi fudbala OFK Tuzla uveliko pripremaju narednu aktivnost, a to je odlazak pionirske selekcije u Holandiju na međunarodni turnir./Tuzlainfo/


tuzlainfo.ba

spot_img

DRUGI UPRAVO ČITAJU